SE SUCCÈN PÅ HILLESGÅRDEN! Pang i bygget och Xperience showen

Nu har vi spelat 3 helger med succé vilket är oerhört kul 🙂
Skynda boka dina biljetter om du vill hinna se Pang i bygget restaurangversion med massor av skratt och en sprakande och glädjande Xperience show på Hillesgården.
Medverkande: Eva Rydberg, Sabina Söder, Carl-Johan Svensson, Joachim Maathz, Jeanette Bengtsson, Martin Ciber och Elisabeth Ingelsson.
Regi av Anders Aldgårdh

Biljetter köper du här: http://hillesgarden.se/pang-i-bygget-pa-hillesgarden

Kika in här om du vill se mer:

Succé för Pang i bygget på Hillesgården!

Succé för Pang i bygget på Hillesgården! Nu finns det biljetter till fyra föreställningar kvar – 1 feb, 16 feb, 22 feb och 23 feb – alla andra föreställningar är redan slutsålda! Boka nu! http://hillesgarden.se/pang-i-bygget-pa-hillesgarden

Publicerat av Hillesgården Söndag 27 januari 2019

Pang i bygget Hillesgården

Har du sett Eva och gänget på Hillesgården i den hysteriskt rolig restaurangversion av "Pang i bygget"? Om inte så kommer här en liten kort film från en av kvällarna.Har du inte bokat dig ännu så är det hög tid att göra det på 0435-215 30 innan platserna tar slut. Föreställningen spelas fram till slutet på februari och många kvällar är redan slutsålda.De finns lediga platser till den 1 februari kl 19.00, 22 februari kl 19.00 och 23 februari kl 18.00.Pris 595 kr inklusive trerätters meny, Pang i bygget och Show-time med Xperience.

Publicerat av Eva Rydberg Söndag 27 januari 2019

Lämna en kommentar