Din inre värld

Personlig utveckling

Den bästa presenten - att lära känna sig själv!

TERAPI

”Du kommer kunna möta grundorsaken och får då bättre kontakt med din kropps behov och känslor”

kärlek är den bästa medicinen

Varför gå i terapi?

När det uppstår saker i ditt liv du inte reder ut själv kan det vara bra att prata med en terapeut. När du går i terapi får du hjälp med att hitta orsaken till ditt mönster och du får genomleva känslorna du förmodligen tryckt undan länge. En process som kan ta lång tid att förändra själv, kan med hjälp av en terapeut förändras på betydligt kortare tid. Självförtroende handlar om det du gör – att du är en tillit till din kapacitet. Självkänsla handlar om den du är – det rykte du har inuti dig själv.

Om du känner när du tittar runt på sidan att jag är den du vill be om hjälp och stöttning av, så lyft luren eller skicka iväg ett mejl. Du gör arbetet själv men med professionell coaching och vägledning känns det lättare och tryggare i utvecklingen.
Verktygen, närvaron, insikterna, förhållningssättet och lugnet får du med dig härifrån.

Var rädd om dig och din hälsa – utan dig kan du inte finnas för andra!

Kärlek 
Sabina Söder

Metoder
5/5

Samtalsterapi

Här får du prata om allt mellan himmel och jord som påverkar dig. Men man kan inte alltid  lösa problemen med enbart samtal, utan måste ibland ta hjälp av andra verktyg. Kombinationen samtal och andra verktyg för att möta grundorsaken och få bättre kontakt med kroppens behov och känslor blir en bra kombination. Samtalet är dock stommen i terapin,  Jag kombinerar både SER-terapins metoder med kreativa uttrycksformer och andra terapeutiska verktyg. Allt utifrån vad du behöver för att få förståelse för varför du är där du är och hur allt skulle kunna bli bättre.  Vilka metoder vi än använder oss av kommer känslan och kroppen alltid vara med.

Det undermedvetna talar

regression

Regressionsterapi är en metod där man arbetar med att  möta och se grundorsaken till varför man har olika reaktioner
( känslor, tankar, beteenden )
Behandlingen tydliggör de mönster man har, man får förklaringar och förståelse för varför man reagerar som man gör i sitt liv och genom att nå ursprungskänslan kan  mönstret förlösas.  Under djup avslappning och med vägledning från terapeuten kommer du uppleva de händelser som idag hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. Många av svaren vi söker har att göra med vår livssituation och våra relationer inom oss.

Det spelar ingen roll hur eller vad du upplever under regressionen – allt handlar om att genomleva känslorna och låta de inre bilderna visa vägen. Där sker det en enorm läkningsprocess.


” Regression är den behandlingsmetoden som jag själv fått mest hjälp av i min resa. En metod som ligger mig varmt om hjärtat då jag själv och 100-tals klienter lyssnat mer och mer till de sanna behoven ” 
/Sabina

visualisering

Inre guidade resor

Har ett syfte och en viss styrning jämfört med regressionsterapin. De inre resorna kan handla om att se sitt inre barn, sina delpersonligheter, hur man tar hand om sina behov, sin kropp, möta och genomleva sina känslor och iscensättningar. Att hitta lugnet, kraften, motivationen eller vad du än behöver just nu.

total närvaro och andning

meditation

Vill du lära dig att meditera själv eller i grupp? Kanske vill du uppleva en guidad meditation för avkoppling, för att läka eller för andlig tillväxt?

Meditationen hjälper oss att knyta an till närvaron och kliva in i ett högre medvetandetillstånd. Det är en fantastisk möjlighet att slappna av och vila i nuet. Vi fyller på med ny positiv kraft och energi och stärker tilliten till vår intuition. Under meditationen är vi i kontakt med oss själva, vilket gynnar både ande, kropp och själ. Vi ökar vår möjlighet att kunna hantera vardagliga situationer och möten med andra människor på ett mer positivt sätt, att inte förlora oss i egots lägre dimension och begränsningar.

Att meditera ute i skogen, uppe på ett berg eller vid havet är livgivande för både kropp och själ. Men att bara andas, blunda och gå ifrån några minuter för att landa är värdefullt. En meditation behöver inte vara på ett visst sätt. Det kan dock vara lättare att uppleva och se dina inre bilder under en guidad meditation, där du avslappnat följer en röst som leder dig genom hela meditationen.

Meditationens syfte är att få inre harmoni och balans.

Andlig synvinkel på din resa

regression/Änglakort

Den här stunden är helt i sin närvaro med vart du befinner dig på det stora hela planet. Djupa cellminnen, tidigare liv regressioner, vägledning, änglakort och coaching där vi väger in både traditionell psykologi med din existensiella form. Det här är inget mediumskap och du får inga svar på dina konkreta frågor. Inget är sådär lätt..för någon utav oss. Men med hjälp av regressionen och änglarna så känner du själv vilket ditt nästa steg blir i utvecklingen.  

Sångcoachning med kropp och själ

Lyckans Sång

Välj en låt! Kom som du är – och mer du lär. Det här är en nyhet för dig som vill ha sångcoachning och personlig utveckling på ett helt annat sätt. 
Du vill kunna våga mer, utvecklas, älskar att sjunga men vill ha lite hjälp på vägen. Då är det här rätt för dig! 
Under en timme jobbar vi med känsla, text, kroppsspråk, teknikoch dig som helhet. 
* Du får stå på en scen
* Sjunga i mikrofon
* Coaching i hur du rör dig, vad som händer i kroppen och hur du tar steget framåt i din utveckling som människa och kanske blivande artist. 

låt systemet flöda

Lymfdränagemassage

En mjuk, behaglig och avslappnande behandling i syfte att stimulera lymfsystemet. Eftersom massagen är så lättsam och smärtfri passar den alla. Lymfans system både levererar näringsämnen till cellerna och transporterar bort överflödigt vatten, bakterier, virus och cellulärt avfall. Det är en väldigt skön kroppsbehandling som gör dig lugn och avslappnad. Samtidigt känner du dig renare, lättare och mindre stressad.

Du kan såklart boka tid endast för massage, men behandlingen är även ett bra komplement till terapin för att hjälpa till att förlösa känslor i kroppen.

andningsteknik

energy-flow breathing

Skapades 1984 av leg psykolog, leg psykoterapeut Bertil Gyllensten och terapeuten Nenne Holm, som en psykoterapeutisk kroppsterapi. EFB är en kombination av djupandning, stresspositioner (bioenergetik terapi) och mindfulness. EFB går förbi vårt medvetna själv och öppnar upp kroppens naturliga visdom och behov. Metoden löser upp stress, trauman och spänningar som sitter i kroppen. Den kan hjälpas mot fysiska, psykiska och känslomässiga problem. Den kan också förbättra tillståndet i kroniska sjukdomar, som ibland förvärras av stress.

Personlig coachning

Motivation

En plan för dig – det kan ha med träning, kost, dagliga fokus övningar, schema, rutiner, friskvård till terapi att göra. Med den stressen, kraven och takten vi människor ofta har i dagens samhälle är det inte alltid så lätt att reda ut allt själv. Du kanske inte är redo att gå i någon djupare terapi ännu, men behöver uppmuntran, hjälp på vägen med dina dagliga rutiner. 
Passar lika bra till en hårt arbetande företagsledare, till anställd, stundenter som elever. 

Det här är din tid och vi gör upp just din plan som är levande och föränderlig – för att stötta dig där du befinner dig just där och då till här och nu.

Ta del av nyheter & erbjudanden

håll utkik för allt som sker!