Skapande skola/ Workshop

Skapande skola

Att så små frön och jobba kreativt med elevgrupper i skolan eller i ett projekt är något Sabina jobbar mer och mer med. Är du intresserad av att anlita Sabina till din skola för workshop eller föreläsning? Starta upp ett skapande projekt i samarbete med SOUTH STYLE?

Det finns inga begränsningar – bara möjligheter! Allt beroende på ditt förhållningssätt och din tro på andra. Sabina inspirerar både med sin psykologiska kunskap, sitt artisteri, dansundervisning och personliga utveckling till alla i gruppen. Sabina tackar ödmjukt för varma ord som sagts av unga elever och vuxna kursdeltagare. ”Framtidens projektledare och nya tidens sätt att stärka individers kreativitet och självkänsla”

Nya projekt på gång under 2019…

Danslärare/Kreativ ledare i sång, dans, teater och mindfulness

Sabina har gått yrkesutbildningar och fortbildningar i dans, sång och teater på bl a Musikteaterskolan, Dancefactory Performing Arts, Kulturrama och Balettakademin i Stockholm. Hon har stor erfarenhet av läraryrket då hon varvat undervisningen med koreografi och artistjobb sedan -94.

 

Skolor hon undervisat på har varit många bl a Arnberg´s i Malmö, Apelrydskolan i Båstad, Fram i Ängelholm, Medborgarskolan i Höganäs, Kulturskolan i Eslöv, Aktiv Ungdom Dansfabriken i Ängelholm, drivit egen dansskola Showfactory´s dansskola, Musikteaterskolan i Bjärnum, Olympiaskolans estetprogram, Nicolaiskolan estet dans och Elinebergsskolans Fameprofil.

 

Passionen för dans började i 12 års åldern när hon provade på dans i skolan på Sockerbrukskolan i hemstaden Ängelholm. Därefter anmälde hin sig till danskurser i föreningen UNF (numera Aktiv Ungdom) och från den tonårs tiden finns det många roliga minnen. Dans i olika stilar mer eller mindre varje kväll, dansledarkurser, shower och härliga stunder med gruppen ”Lifedance” blev en stor del av Sabinas ungdoms liv. Därefter gick hon Musikteaterskolan i Bjärnum, flyttade till Stockholm för fortsatta studier och dans och artistlivet startade i full fart.

 

Sabina undervisar i Jazz, Show, Street/jazz, Musikal, Modern Jazz, Balett och Zumba. Hon undervisar även i sång och teater samt meditation och personlig utveckling.

 

 

Vill ni boka in Sabina som gästlärare till workshops, som projekt/kreativ ledare för barn och ungdom, kick-off, möhippor eller svensexor är ni varmt välkomna att kontakta: info@south-style.com