Om Sabina

Koreograf/Producent/Konstnärlig ledare/Artist/Danslärare/Föreläsare och Terapeut. Listan kan göras lång med allt Sabina har hunnit göra och fortfarande gör.
Den konstnärliga ledarskapsbanan startade i Turkiet vid 20 års ålder. Innan dess hade hon redan hunnit jobba på Lanzarote och Kroatien som artist. En ung, kreativ och modig Sabina jobbade som underhållningschef i sammanlagt 6 år i Turkiet. Där lades grunden för hur och varför Sabina jobbar på det sättet hon gör med sina artister och produktioner. ”En av de bästa livsskolorna inom kreativt ledarskap” säger Sabina själv.
På många av landets lyxigaste hotell har Amfiteatrarna fått ta del av hennes produktioner. Ensemblerna har bestått av ca 40 st dansare/underhållare från hela världen och Sabina tackar ödmjukast för den erfarenhet hon skaffat sig därnere som gjorde att hon tagit sig vidare här hemma, och i andra delar av världen.

 

När Sabina flyttade hem till Sverige igen har hon koreograferat och producerat för TUI, Fredriksdalsteatern, Helsingborgs Stadsteater, Showgruppen Estrad, Garbos Dinnershow Gran Canaria, Skövde Stadsteater, Nöjesteatern i Malmö, The Tivoli, Ronneby Brunn, Hotel Tylösand, NattKatten, Xperience – The Dinner Show, Glasklart och med fristående showgrupper, modevisningar, ungdomsföreställningar mm.

 

Sabinas kunskap är bred – hon har ett sinne för helheten och processen är viktig för att målet ska bli hållbart och levande. Sabina brinner för människans utveckling och föreställningens budskap. Hon hjälper många att finna sitt uttryck när hon jobbar konstnärligt tillsammans med dansare, artister och skådespelare.

 

NYHET FÖR 2019!

Visionen om att skapa ett Nöjespalats och ett Kreativt helhetscenter på ett och samma ställe är nu verklighet.
En dröm jag haft i 10 år har blivit sann.
Bollbrolyckan kommer vara en plats för kreativitet, glädje, rörelse, nöjen, upplevelser och utveckling. En plats som får dig att känna dig sedd och uppleva sann lycka på.

Med rätt team konstellation, god intuition och hög ambition skapas nu grunden för kommande härliga upplevelseår.


Håll utkik och följ resan – Vi öppnar i oktober!

www.bollbrolyckan.com