Om mig

Hur jobbar jag?

Med min närvaro och lyhördhet hjälper jag dig att hitta grundorsaken till varför du inte kan leva ditt liv fullt ut just nu. Jag möter dig där du befinner dig i processen för att du ska våga möta ditt inre och få en långvarig förändring. Tillsammans jobbar vi för att du ska ”hitta hem” komma tillbaka till ditt sanna jag. När jag leder grupper är min energi, ödmjukhet och närvaro viktig för deltagarnas inlärning och välmående. Att få sprida inspiration med ett glädjande lugn till alla i rummet är min intention.

Utbildningar

  • Diplomerad Regressions terapeut på Akademien för SER-Terapi
  • Samtalsterapi och EFB, diplomerad SER-terapeut
  • Diverse kurser inom olika meditationstekniker, personlig och andlig utveckling
  • Danspedagog/artistutbildningar och Zumba instruktör
  • Kroppsterapeut – Lymfdränagemassage, fibromassage och massage för gravida. Utbildning Göteborgs Massageskola
  • Regndroppsmassage – Göteborgs Massageskola
  • Kurser/workshops i Esoterisk Astrologi

Sabina Söder

Jag lever i vackra Skåne med kreativitet och kärlek omkring mig.

Att få bidra med inspiration, så små frön i andra människors livsresor och följa utvecklingsprocesserna är jag oerhört tacksam och glad för. Det är en ära! Jag jobbar med personlig utveckling, hälsoretreats, enskild terapi och föreläsningar. Jag har lång erfarenhet av dansläraryrket där jag undervisat såväl barn, ungdomar som vuxna. Jag jobbar även som Konstnärlig ledare, Koreograf , Artist och Skådespelerska. Sång, dans, musik och teater är så levande Och frigörande för kroppen. För mig är varje dag en gåva, en ny chans till utveckling. Om vi väljer att SE oss själva ,att SE människan mitt emot oss och anta utmaningarna på vägen för att ta reda på vem vi faktiskt är ämnade att vara. Då fylls dagarna med liv, vi börjar förstå, och vårt förhållningssätt till andra människor och situationer blir lättare.

Jag har alltid varit intresserad av psykologi, människans beteende, kroppen, känslor, personkemi, energier, andlighet och människans syfte här på jorden.

Jag ser livet som en del av helheten och här nere på jorden är det en enda lång skola. Målet är att vara närvarande i alla stunder och att kunna acceptera utan att värdera. Inte det lättaste i praktiken – men med övning och en stor portion vilja går allt.

”Ingenting är omöjligt”

Med min dansbakgrund och kroppskännedom samt all mental träning jag själv gått igenom . Är jag övertygad om att det mentala och fysiska hänger ihop. Känslor sätter sig i kroppen och ibland måste vi få hjälp med att justera och förstå vad som sitter fast.

Sång, dans, musik och teater blandat med den inre symbolvärlden, psykologin och andligheten är lika med att hitta hem för mig. Så tillsammans med dig plockar vi fram de verktyg som behövs för att just DU ska kunna utvecklas och jobba med de behov som finns. Balans i kropp och själ gör att vi mår väl!

Det är aldrig för sent för förändring – Allt har sin tid!

LÄS MER OM BOLLBROLYCKAN