Glöm aldrig att kunskap är makt!

Om du har mycket visdom och kunskap, ska du låta det vara kvar inom dig eller dela med dig?

Kunskap är värdelös om den hålls inom dig, all kunskap ska föras vidare.

Människors tankar är ofta otydliga och lite röriga. Dels beror det på att de inte har ett syfte eller mål, eller att tankarna går åt det ena hållet och känslorna åt andra. De är inte förankrade i kroppen.
Att inspirera, diskutera och dela med sig av erfarenheter, visdom och kunskap till varandra är viktigt.
Du kan använda din makt hur ofta och hur mycket du vill för det är bara genom att handla på olika sätt som du kommer att märka och sedan förstå om det du gör är ont eller gott, om du går åt rätt håll eller inte. Vi behöver varandra för att spegla, leka och prova oss fram.
Du har huvudrollen i din film och alla omkring dig spelar en viktig roll i filmen – DIN UTVECKLING!
Vad som än sker eller inte sker så tillhör det helheten under livsresans gång.
En del människor stannar i ditt hjärta och får en stor plats, en del finns där en stund. Men alla hjälper dig med tråkiga, sorgliga som vackra erfarenheter för att du ska kunna vara i ditt högsta bästa jag.
Kom ihåg att allt handlar om dig, din utveckling och din livsresa. Vi människor har så lätt för att använda huvudet och inte kroppen, kontrollbehovet är ofta stort och vi tror att lyckan finns utanför oss, i en partner, det där jobbet, i pengarna eller vad det nu än kan vara ditt ego tror att du blir lycklig utav. Egot är klurigt – men ju mer vi känner oss själva och hur egot fungerar desto lättare blir måendet.

Glöm aldrig att kunskap är makt – den ska förvaltas väl och med kärlek. Den ska brukas och inte missbrukas. Kunskap och makt kommer med en enorm respekt, ödmjukhet och sunt ledarskap. Så små frön vart du än är. Ibland landar fröet hos mottagaren direkt, efter några år, eller så är personen inte alls mottaglig. Men fortsätt sprida och sprida. Kärlek, omtanke och kunskap ska ut till världens befolkning, och i de tiderna vi lever i nu, är det extra viktigt att varje dag påminna sig om – vart ligger mitt fokus?! Vilken varg matar jag? Rädsla eller Kärlek?

Den som vill vinna måste också ta risker!
Med det menar jag att vinna tillbaka ditt sanna jag, att hitta tillbaka till din kärna. Då hämtar du kunskapen från ditt inre arkiv. Sanningen gör dig fri! Sanningen i din egen kropp.
För att vilja något måste du också våga. De orden sitter ihop med handling och konsekvenser. Är du redo att ta de konsekvenser som kan uppstå i ditt liv, så är modet framme och processen mot ditt mål är igångsatt.
Många gånger kanske du ifrågasätter VARFÖR det inte blir som du vill, som du trodde etc. Har du då egentligen varit i linje med vilja, mod och handling?
Ibland tror vi oss vilja något, men det kanske inte är det du behöver. Det du behöver i din utveckling är det du får.

För att lära ut till andra skall du börja med ditt eget hem. Du leder genom att vara ett exempel.
Du kan vara klok, påläst och ha många intellektuella svar där du SER vägen. Men det är stor skillnad att VANDRA på vägen.

Sprid din kärlek och din kunskap – överallt!
Kramar
Sabina Söder, SER-terapeut, Föreläsare, Inspiratör och Kreativ Ledare

Lämna en kommentar