VÄLKOMMEN HIT!

Föreläsningar/Event

Vill du skicka en förfrågan direkt på ett event eller skräddarsy en kurs/föreläsning till ditt företag, gå direkt till formuläret under kontakt

Hälsoretreat

Att ge sig själv en resa inåt för att lära känna sig själv mer, våga möta känslor och jobba på ditt förhållningssätt gentemot allt som pågår utanför din kropp.

Samtal, föreläsning, sångstund, dansrörelser, trummor, regression, bildterapi, promenad, mediation, yoga och gemenskap. HÅLL UTKIK FÖR DATUM, ELLER SKICKA EN FÖRFRÅGAN!

Må Bättre

På torsdag den 29 feb 2024 är du som behöver varmt välkommen hit. Kvällen startar kl 18.30 med guidad meditation följt av en mindre föreläsning och pratstund där du får lite kloka ord på vägen med en stunds reflektion. Vill du får ny energi med dig hem och ge dig själv en må bättre investering är det här att rekommendera.
Anmälan sker till: sabina@south-style.com 
Pris: 375:- ( då ingår även kvällsfika )
Dörren öppnas kl 18.00 för dig som vill komma i god tid.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

COME ALIVE - DANS FÖR KROPP & SJÄL!

Det är dags att starta upp lite workshops och kurser igen och den här kvällen ser jag fram emot att få dansa loss med just DIG!

Det blir en klass som passar både nybörjare till avancerad nivå då du gör rörelserna utefter din kapacitet och vart du befinner dig just nu. Det här blir kul, svettigt och bra för hälsan.

Klassen består av en härlig blandad musik av kraftfulla trummor till disco 70-tal. Vi kör igång denna kväll med ett dansant ZUMBA pass och skön stretch samt meditation efter klassen.

Ta med dig en egen yoga/träningsmatta om du har, och sköna träningskläder på. 

Vill du också vara med denna första gång? 😍

Anmäl dig nu till: 
sabina@south-style.com eller köp biljett direkt på nortic.se

Pris: 200:- per person ( betalas på plats eller här via biljettlänken )

Välkomna hit!
Sabina Söder
Kreativ Ledare, Dans/sånglärare, terapeut, artist och producent.

Event & Kurser

29 feb 2024 – Må Bättre ( guidad meditation och inspiration ) 

9 april 2024 – COME ALIVE -Dans för kropp & själ