South Style Event´s Artister

Sabina Söder

Sabina Söder är både artist, kreativ ledare och producent. Sabina har en lång meritlista på shower och föreställningar hon både skapat och medverkat i genom åren. Under en större del av hennes yrkesliv har hon jobbat utomlands bl a i Turkiet, Kroatien, Gran Canaria och Lanzarote som underhållningschef, konstnärlig ledare och artist.
Garbos Dinnershow, Lykia world, Showgruppen Estrad, Nöjesteatern, HBG stadsteater, Gunnebo Slott och Fredriksdalsteatern är några ställen att nämna som Sabina både koreograferat åt och medverkat i som skådespelare och artist.
Hon har även lång erfarenhet av dansläraryrket och kreativ projektledning  för barn och ungdomar i skolan. När hon inte står på scen eller skapar produktioner, jobbar hon också som SER-terapeut och föreläsare. I sommar 2018 kan du se henne på Fredriksdalsteatern igen i uppsättningen ”Fars lilla tös” och i höst är hon med i nya uppsättningen av Xperience – The Dinner Show på Charles Dickens i Helsingborg.

Joachim Maathz

Joachim Maathz är en musikalartist från Malmö som har varit verksam på Malmö Opera, Nöjesteatern och Slagthuset. Här har vi kunnat se honom i Les Miserables, Miss Saigon, Full Monty,I Hetaste laget, Guys and Dolls, Cats, Legally Blonde samt Vita Hästen (2012). Första teaterjobbet var dock på Helsingborgs Stadsteater- 1999 i pjäsen ”Sluka mig”.

I övriga landet är det i Miss Saigon på Göteborgsoperan, Grease på Kalmar teater samt Evita på Kristianstad teater som han synts i olika roller. Även Jesus Christ Superstar i Köpenhamn och Krogshow i Helsingfors har hunnits med. Joachim har varit artist i showgruppen Estrad och Xperience – The Dinner Show under hela 2017.

South Style Event samarbetar med Medborgarskolan där Joachim också jobbar. Han arbetar både med sång, dans, teater samt inom kropp och själ. I höst kommer han medverka i en nyskriven musikal och i nya uppsättningen av Xperience – The Dinner Show. Snart ser du åter vår skönsjungande Maathz på Charles Dickens scen i Helsingborg. Premiär 29/9

Carl-Johan Svensson

Carl-Johan Svensson är skådespelaren, artisten och dansaren som har gjort lite av det mesta. Showat på kryssningsbåtar och lyxhotell, spelat barnteater på Astrid Lindgrens Värld och roat barn som snögubben Valle i Lindvallens fjäll och dalar. Han har även stått på två av Finlands största teaterscener och spelat succémusikalerna Jesus Christ Superstar och Mamma Mia! I Sverige har han setts i föreställningar som En Midsommarnattsdröm, Cabaret, Sweeney Todd, Sugar – I Hetaste Laget och nu senast i den totala skrattfesten Hotelliggaren på Fredriksdalsteatern. Under hösten 2017 medverkade Carl-Johan i Xperience – The Dinner Show. I sommar 2018 kommer ni se honom på Fredriksdalsteatern igen i ”Fars lilla tös”.

Lollo Fält

Lollo Fält lever sitt artisteri på många olika plan. Singer/songwriter, utbildad dansare på Balettakademien i Stockholm och även under senare år SER-terapeut, clairsentient/claircognizant healer med passion för holistisk och personlig utveckling. Lollo har jobbat som dansare och artist tillsammans med bl a Måns Zelmerlöv, Alcazar Sarah Dawn Finer, Shirley Clamp, Velvet, Anders Ekborg, E-type mfl. 
Hon har även medverkat i Melodifestivalen, Let’s  Dance, Räddabarnen/idrottsgalan, Sommarkrysset, Rhapsody in rock och krogshower på Wallmans, Blue Moon Bar Engelen och Börsen. 
Hon älskar att variera artisteriet genom att vara både sångerska, dansare, låtskrivare och musikalartist samt kreativ terapeut. Men det hon brinner mest för och av hela hjärtat önskar, är att som artist nå ut med sin musik och sprida visdomens budskap. Lollo har släppt egen musik på Spotify och jobbar också på nästkommande EP.
I höst medverkar hon i Xperience – The Dinnershow på Charles Dickens i Helsingborg och vi är stolta och glada att få hälsa Lollo varmt välkommen i gänget.

Caroline Ledstam

Caroline Ledstam har en bred kunskap inom både show, musikal och att jobba med elever i ämnet dans. Caroline har jobbat på Garbo´s Dinnershow Gran Canaria som artist och danskapten under 3 års tid. Hon har jobbat på High Chaparall och bland sagorna på Astrid Lindgrens värld.
Turnerat runt med uppsättningen Grease i rollen som “Sandy”.

Caroline har även jobbat med shower och musikaler på Nöjesteatern, Gunnebo slott, Dröse & Co, Makeriets Julsaga i Örebro och showgruppen Estrad.

Caroline har jobbat med Sabina Söder under många års tid i olika krogshower, både som artist och koreograf assistent.  

Linda Arenhage

Linda Arenhage är en Uppsalatös som numera är bosatt i Göteborg. Efter flera års dans och musikalstudier på bla Lunnevads folkhögskola och Bjärnums musikteaterskola så tog hon år 2013 examen vid Performing Arts Schools 3-åriga yrkesutbildning för musikal och showartister i Göteborg. Direkt efter sin examen tog jobbet henne vidare till Tyskland och arbetet som Lead Solist för Aida Cruises. Sen dess har hon kört rockshow i Strömstad, dansat med Lena Philipsson och senaste året var det scenen på M/S Trubaduren i Göteborg hon stod på. Förutom showartist så är hon även fd elitgymnast och expert på kaffe!

Linda medverkade i showen Xperience – the dinner show under 2017.

Anders Fox

Anders Fox är vår otroligt duktiga och härliga Trollkarl. Anders är utbildad på Chavez Magic Studio i Los Angeles och är första magikern i Sverige att bli tvåfaldig vinnare av publikens pris i magi. Han har en lång och gedigen bakgrund som trollkarl och underhållare. Anders har spenderat fyra år med att underhålla på hotell för Fritidsresor runt om i världen t.ex. Egypten, Gran Canaria, Turkiet. Han har trollat på festivaler som Peace and Love, Medeltidsveckan på Gotland och World Magic Seminare i Las Vegas. I Sverige är han känd inom företagsvärlden som en flitigt anlitad trollkarl, även återkommande artist inom burleskvärlden. En charmig och fingerfärdig gentleman som lovar dig magiska ögonblick – Trolleri är en gåva förpackad i förundran. Anders började samarbeta med oss när vi körde showen Xperience – The Dinner Show 2017.