South Style Event´s Artister

Sabina Söder

Sabina Söder är både artist och producent. Sabina har en lång meritlista på shower och föreställningar hon både skapat och medverkat i genom åren. Under en större del av hennes yrkesliv har hon jobbat utomlands bl a i Turkiet, Kroatien, Gran Canaria och Lanzarote som underhållningschef, konstnärlig ledare och artist. Garbos Dinnershow, Lykia world, Showgruppen Estrad, Nöjesteatern, HBG stadsteater, Gunnebo Slott och Fredriksdalsteatern är några ställen att nämna som Sabina koreograferat åt och medverkat i produktioner. Hon har även lång erfarenhet av dansläraryrket på bl a Nicolaiskolan i HBG och när hon inte står på scen eller skapar produktioner, jobbar hon också som SER-terapeut och föreläsare. I sommar 2018 kan du se henne på Fredriksdalsteatern igen i uppsättningen ”Fars lilla tös”.

Anders Fox

Anders Fox är vår otroligt duktiga och härliga Trollkarl. Anders är utbildad på Chavez Magic Studio i Los Angeles och är första magikern i Sverige att bli tvåfaldig vinnare av publikens pris i magi. Han har en lång och gedigen bakgrund som trollkarl och underhållare. Anders har spenderat fyra år med att underhålla på hotell för Fritidsresor runt om i världen t.ex. Egypten, Gran Canaria, Turkiet. Han har trollat på festivaler som Peace and Love, Medeltidsveckan på Gotland och World Magic Seminare i Las Vegas. I Sverige är han känd inom företagsvärlden som en flitigt anlitad trollkarl, även återkommande artist inom burleskvärlden. En charmig och fingerfärdig gentleman som lovar dig magiska ögonblick – Trolleri är en gåva förpackad i förundran. Anders började samarbeta med oss när vi körde showen Xperience – The Dinner Show 2017.

Joachim Maathz

Joachim Maathz är en musikalartist från Malmö som har varit verksam på Malmö Opera, Nöjesteatern och Slagthuset. Här har vi kunnat se honom i Les Miserables, Miss Saigon, Full Monty,I Hetaste laget, Guys and Dolls, Cats, Legally Blonde samt Vita Hästen (2012). Första teaterjobbet var dock på Helsingborgs Stadsteater- 1999 i pjäsen ”Sluka mig”.

I övriga landet är det i Miss Saigon på Göteborgsoperan, Grease på Kalmar teater samt Evita på Kristianstad teater som han synts i olika roller. Även Jesus Christ Superstar i Köpenhamn och Krogshow i Helsingfors har hunnits med. Joachim har varit artist i showgruppen Estrad och Xperience – The Dinner Show under hela 2017.

South Style Event samarbetar med Medborgarskolan där Joachim också jobbar. Han arbetar både med sång, dans, teater samt inom kropp och själ.

Linda Arenhage

Linda Arenhage är en Uppsalatös som numera är bosatt i Göteborg. Efter flera års dans och musikalstudier på bla Lunnevads folkhögskola och Bjärnums musikteaterskola så tog hon år 2013 examen vid Performing Arts Schools 3-åriga yrkesutbildning för musikal och showartister i Göteborg. Direkt efter sin examen tog jobbet henne vidare till Tyskland och arbetet som Lead Solist för Aida Cruises. Sen dess har hon kört rockshow i Strömstad, dansat med Lena Philipsson och senaste året var det scenen på M/S Trubaduren i Göteborg hon stod på. Förutom showartist så är hon även fd elitgymnast och expert på kaffe!

Linda medverkade i showen Xperience – the dinner show under 2017.

Carl-Johan Svensson

Carl-Johan Svensson är skådespelaren, artisten och dansaren som har gjort lite av det mesta. Showat på kryssningsbåtar och lyxhotell, spelat barnteater på Astrid Lindgrens Värld och roat barn som snögubben Valle i Lindvallens fjäll och dalar. Han har även stått på två av Finlands största teaterscener och spelat succémusikalerna Jesus Christ Superstar och Mamma Mia! I Sverige har han setts i föreställningar som En Midsommarnattsdröm, Cabaret, Sweeney Todd, Sugar – I Hetaste Laget och nu senast i den totala skrattfesten Hotelliggaren på Fredriksdalsteatern. Under hösten 2017 medverkade Carl-Johan i Xperience – The Dinner Show. I sommar 2018 kommer ni se honom på Fredriksdalsteatern igen i ”Fars lilla tös”.

Caroline Ledstam

Caroline Ledstam har en bred kunskap inom både show, musikal och att jobba med elever i ämnet dans. Caroline har jobbat på Garbo´s Dinnershow , Gran Canaria under 3 års tid. Hon har jobbat på High Chaparall och Astrid Lindgrens värld. Nöjesteatern , Gunnebo slott, Dröse & Co, Makeriets Julsaga i Örebro mm har varit några ställen till att nämna som hon medverkat i olika musikal och showproduktioner.

Caroline har jobbat med Sabina Söder under många års tid i olika krogshower, både som artist och koreograf assistent.